O nama

Mi smo korektni i očekujemo korektnost.
Ništa ne obečavamo što ne možemo ispuniti.
Dogovor se izvršava bez bilo kojeg izgovora.
Mi smo fleksibilni: ako se nešto ne uklapa, lahko se prilagodimo.
Ispuniti želje naših kupaca.
Kupce uvjeriti kvalitetom i kompetencijom.
Realizovati ugovore sa našim kupcima i poštivati ih.
Potpuno zadovoljstvo naših kupaca.
Budućnost – orijentirano i pažljivo ulaganje u tehnologiju koja nam omogućuje širenje područja djelovanja.
Stalno širiti i povečavati naše znanje i kompetencije – držati korak s vremenom i biti otvoren za nova znanja i kompetencije.
Uvijek biti korak ispred svojih konkurenata.
Rast – kontinuirano napredovati.

VMT d.o.o.

Sa radom smo počeli 2005.godine kao preduzeće koje kao osnovnu djelatnost obavlja obradu metala i metalnih proizvoda.

 

U toku 2013. godine odlucili smo se za investiranje u infrastrukturu kapaciteta 5000m2, od čega je 4000m2 proizvodna hala a ostatak administrativni prostor.
Zbog prepoznate kvalitete i pouzdanosti, u 2014.g. povjeren nam je jedan veliki projekat u proizvodnji visokoprofesionalnih plastenika, te smo u period između 2014. i 2017. dizajnirali, proizveli i sastavili više od 100 plastenika, a sve u skladu sa zahtjevima kupaca.

 

Kvaliteta je najvažniji segment naše kompanije i kroz konstantnu edukaciju i usavršavanje pratimo svjetske trendove u metalnoj industriji. Vodeni tom orjentacijom, u 2015.god. uveli smo ISO 9001 i ISO 3834-2, jer smo uvjereni da cemo na ovaj nacin svojim kupcima osigurati najbolju mogucu kvalitetu.
S obzirom da želimo da budemo najbolji u poslu kojeg radimo, redovno ulažemo u nabavku savremenih mašina koje unapređuju naš poslovni proces.

 

U skladu sa navedenim trendom, u 2019. godini planiramo nabavku novih mašina, prvenstveno za mehaničku obradu metala, kao i investiranje u modernizaciju postojeće opreme.